top of page

Over ons

Hartelijk welkom bij NeilKesper, dé specialist op het gebied van restauratie en renovatie van historisch waardevolle panden en (Rijks)monumenten. Wij zijn er trots op dat we ons hebben gespecialiseerd in deze vakgebieden en dat we in staat zijn om met onze jarenlange ervaring en expertise deze panden met de grootste zorg en aandacht te behandelen.


6.jpg

Neil Kesper

NeilKesper B.V. werd in 1996 opgericht na een loopbaan van 12 jaar van de heer N. Kesper als adviseur voor restauratieplannen bij het gemeentelijk Bureau Monumentenzorg Amsterdam (BMA). Deze ervaring vormt de solide basis van onze huidige activiteiten als specialist in de restauratie en renovatie van monumentale gebouwen.

Onze projecten variëren van omvangrijke restauraties van Rijksmonumenten tot de renovatie van woonhuizen. Hierbij streven wij altijd naar een perfecte balans tussen authentieke details en hedendaags comfort. Dankzij onze diepgaande kennis van historische bouwtechnieken en materialen kunnen wij de unieke karakteristieken van elk gebouw respecteren en behouden.

Onze diensten

Bij ons kunt u rekenen op een uitgebreide reeks diensten om uw project tot een succes te maken. Wij bieden onder andere:

Projectvoorbereiding en -begeleiding:

Wij zorgen voor een gedetailleerde voorbereiding van uw project en begeleiden het volledige proces van begin tot eind, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.​

Herindeling van uw woning:

Of het nu gaat om het optimaliseren van de indeling van uw huidige woning of het creëren van extra ruimte, wij bieden deskundige oplossingen die aan uw wensen voldoen.

 

Omgevingsvergunningen:

Bij het realiseren van bouw- en renovatieprojecten zijn omgevingsvergunningen vaak essentieel. Wij nemen deze taak volledig uit handen en zorgen ervoor dat alle benodigde vergunningen tijdig en correct worden aangevraagd en verkregen.

Maatwerk meubel-, kast- en keukenontwerp:

Wij ontwerpen op maat gemaakte meubels, kasten en keukens die perfect aansluiten bij uw stijl en behoeften. Elk stuk wordt met zorg en precisie ontworpen om een harmonieus geheel te vormen in uw woning.

 

Interieurstyling:

Naast onze bouwkundige werkzaamheden bieden wij ook interieurstyling aan.  Wij helpen u bij het creëren van een stijlvol en functioneel interieur dat perfect aansluit bij uw smaak en levensstijl. Wij geven advies over kleuren, materialen, meubels en accessoires om een harmonieuze en uitnodigende sfeer in uw woning te realiseren.

 

Organisatie en coördinatie:

Wij organiseren en coördineren alle aspecten van uw project, inclusief het plannen van werkzaamheden en het coördineren van betrokken partijen, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Subsidieaanvraag:

Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van subsidies, waardoor u optimaal kunt profiteren van beschikbare financiële steun voor uw project.


.Laat uw project in vertrouwde handen en neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Ons team staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droomproject.

3.jpg
bottom of page