top of page

Over ons

Hartelijk welkom bij NeilKesper, dé specialist op het gebied van restauratie en renovatie van historisch waardevolle panden en (Rijks)monumenten. Wij zijn er trots op dat we ons hebben gespecialiseerd in deze vakgebieden en dat we in staat zijn om met onze jarenlange ervaring en expertise deze panden met de grootste zorg en aandacht te behandelen.

NeilKesper B.V. is opgericht in 1996 na een loopbaan van 12 jaar van de heer N. Kesper als adviseur voor restauratieplannen bij BMA, het gemeentelijk Bureau Monumentenzorg Amsterdam. Deze ervaring en expertise staan aan de basis van onze huidige activiteiten als specialist op het gebied van restauratie en renovatie van monumentale gebouwen.

Onze kernactiviteiten omvatten onder meer het ontwerpen en inrichten van nieuwbouw-, verbouw-projecten en tuinhuizen en het geven van totale trajectbegeleiding. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw projecten, ongeacht de grootte ervan. Wij verzorgen het totale projectmanagement. Naast onze bouwkundige werkzaamheden bieden wij ook interieurontwerp, styling, lichtadvies en omgevingsvergunningen aan.

 

Wij kunnen uw project voorbereiden,  ontwerpen, organiseren en begeleiden. Tevens verzorgen wij scherpe offertes van bouw- en schildersbedrijven en kunnen ook de subsidieaanvraag voor u verzorgen.

Laat uw project in vertrouwde handen en neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

1.jpg
bottom of page